Tuinaanleg in Raalte en omgeving

Tuin aanleggen

Naast de bestrating als basis, helpen wij u ook graag met de rest van uw tuin. Bijvoorbeeld met plantenbakken, borders, gazon of een heel nieuw ontwerp. We doen veel tuinklussen in Mariënheem, Raalte, Almelo en Zwolle maar hebben ons werkgebied in heel Overijssel.

  • 06 - 53 229 268

  • info@chrishekkinginfra.nl

Wij regelen alles van a tot z

Echt vakwerk en dat zie je

Scherpe prijzen voor iedere klus

Onze hovenier Mariënheem

Doordat we een hovenier aan ons team hebben toegevoegd, leggen wij graag uw volledige tuin aan. We kunnen bijvoorbeeld samen met u een beplantingsplan maken. Dan heeft u straks de mooiste bloemen en planten in uw tuin.

Graszoden Mariënheem

Naast het terras en strak groen gazon? Wij hebben veel ervaring met het leggen van graszoden. Van egaliseren tot na-rollen, u hoeft alleen nog maar te maaien.

Tuin omspitten?

Wilt u een beter waterdoorlatende bodem? Ga dan niet zelf de tuin omspitten. Onze eigen machines klaren namelijk elke klus. Met onze knikmops en 10-tons graafmachine helpen we bedrijven, gemeentes en particulieren.

Onze tuinarchitect Mariënheem

Komt u er zelf niet helemaal uit, dan tekenen wij samen met onze tuinarchitect de tuin graag voor u uit. We kijken naar uw wensen, uw budget, materiaalgebruik en dan is de tuin op papier zo getekend. Bent u tevreden met het plaatje, dan voeren we het ook nog voor u uit. Wel zo makkelijk.

Offerte tuin aanleg

Wilt u meer weten over onze diensten of een offerte opvragen? Neem gerust contact met ons op.

Chris Hekking

Aansprekende projecten

Van tuin tot rotonde, van oprit tot riolering. Wij maken uw grote óf kleine klus van a tot z in orde.

Scroll naar boven