Stratenmaker in Raalte en omgeving

Stratenmaker

Met een bak aan ervaring en oog voor detail is uw bestratingsklus bij Chris Hekking Infra altijd in goede handen. Bekijk de foto’s voor een goed beeld van onze werkzaamheden. We doen veel straatwerk in Mariënheem, Raalte, Almelo en Zwolle maar hebben ons werkgebied in heel Overijssel.

  • 06 - 53 229 268

  • info@chrishekkinginfra.nl

Wij regelen alles van a tot z

Echt vakwerk en dat zie je

Scherpe prijzen voor iedere klus

Stratenmaker voor bedrijven, gemeentes en particulieren

Wij wisselen grote en kleine klussen graag af. Vandaag een terras, morgen een bouwterrein en volgende week een volledig nieuw centrumplan. Met onze knikmops en 10-tons graafmachine helpen we bedrijven, gemeentes en particulieren.

Gediplomeerde stratenmakers

Sterk straatwerk vraagt om een gedegen voorbereiding, goed gereedschap en aandacht voor detail. Onze vakmensen hebben de papieren en de ervaring om iedere klus boven verwachting op te leveren.

Aandacht voor afwatering

Een juiste afvoer van water is belangrijker dan ooit. Ons weer wordt extremer en hoosbuien zijn geen uitzondering meer. Als wij uw straat leggen, zorgen we voor een perfecte afwatering. Zo heeft u geen natte voeten meer.

Eigen materiaal dus lage kosten

Omdat we zelf alle materialen, gereedschappen en machines hebben, blijven voor u de kosten laag. Ook hebben we prima prijsafspraken met steenleveranciers in de regio. U betaalt dus nooit te veel. Heeft u zelf al stenen gekocht? Dan leggen we die er graag superstrak voor u in.

Offerte bestrating

Wilt u meer weten over onze diensten of een offerte opvragen? Neem gerust contact met ons op.

Chris Hekking

Aansprekende projecten

Van tuin tot rotonde, van oprit tot riolering. Wij maken uw grote óf kleine klus van a tot z in orde.

Scroll naar boven